Gæstebog
Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen. Til dig der kender til de steder jeg har beskrevet, vil jeg blive ekstra glad hvis du skriver en kommentar, men især hvis du har en løsning på nogle af mine uklare spørgsmål eller kender nogle af mine aners skæbne. Måske er du en af efterslægten?
Skrevet af mogens, d. 23-01-2012
Hej
VIBEKE
Flot stykke arbejde, du der har lavet, godt gået gamle.
Kærlig hilsen Mogens

Kærlig hilsen
Mogens


E-mail:
Skrevet af Vibeke Hammer, d. 21-01-2012
Hej Henning

Tak for dine tilføjelser til vores fælles slægt. Jeg har nu ført dem ind i Brothers Keepers og er rigtig glad for det. Det bekræfter jo min tvivl om at Iver og Maren fik et barn kort efter deres bryllup.

Jeg har ikke været i Erik Brejls skifteprotokoller endnu, jeg vil først koncentrerer mig om Ft. og kirkebogsoplysninger og de spændende gårdhistorier hvor der kan hentes rigtig meget.

Du skriver at det også er din slægt .Hvor er vi fælles?

Jeg er usikker på din oplysning om Mads Enkelunds barnedåb. Hvad vil du fortælle mig med den?

Med de venligste hilsner fra Vibeke Hammer.
Ps. for 3 år siden tilbragte jeg 3 dage på Thyregod- Give- Hesselager egnen for at finde de matrikler -og se de kirker vores aner har tilknytning til. Derfor har jeg en del billeder jeg endnu ikke har fået lagt ud på hjemmesiden. Desuden har jeg haft stor glæde af Give lokalhistoriske arkiv. En af de frivillige har ligeledes anesammenfald med netop Iversslægten.


Skrevet af Vibeke Hammer, d. 20-01-2012
Hej Poul.
Tak for dine pæne ord.
Hvis du vil have flere oplysninger er du velkommen til at kontakte mig på min mailadresse.


E-mail:
Skrevet af Vibeke Hammer, d. 20-01-2012
Hej Henning
Dejligt at du har kunne bruge min hjemmeside- og tak for de suplerer med nye oplysninger.
Hvor er det lige vi krydser hinanden i Iversenfamilien?
Du kan kontakte mig på vibekehammer@gmail.com


E-mail:
Skrevet af Henning Grøndahl Andersen, d. 20-01-2012
Hej.
Jeg fandt din fine hjemmeside, da jeg var på jagt efter Iversenfamilien i bl.a. Thyregod, Enkelund og Sejrup. Jeg har selv aner i familien. Flot arbejde.
Jeg vil gerne supplere med et par oplysninger:
Iver Pedersen Enkelund, havde også en søn Jens, f. ca. 1709 og nævnt i lægdsrullen fra 1741. Han var da bortrømt.
Yderligere havde de en datter Maren. Hun er omtalt i skifte under Bjerre gods`skifteprotokol 1719 - 90 ved Erik Brejl. Hun var gift med Jørgen bødker i Åle.
Vorgod: navnet er knyttet til en præst i Thyregod sogn. Christen Nielsen Vorgod, præst fra 1700 til 1714.
Mads Enkelund har barnedåb i 1716. Da er der en fadder benævnt som Anders Enkelunds kone, det er den eneste gang jeg er stødt på navnet.
Mads Willamsen og Ane Lauritsdatter bor i Vonge (Vronge)
Venlig hilsen
Henning


E-mail:
Skrevet af Poul Ørskov Vestby, d. 14-01-2012
Hej Vibeke - det er jeg frygtelig ked af, ved ikke, hvorfra jeg har fået navnet Holger, mærkeligt. Men er stadigvæk lidt fascineret af din hjemmeside. Tak fordi du gav dig tid til at komme tilbage med svar. Hvis du går ind på medsendte links kan du se lidt af, hvad jeg laver, men vil selvfølgelig gerne have min egen hjemmeside en gang. http://julsgaard.com/Hovedsider/Poul%20Oerskov%20Vestbys%20slaegtsbog/poulsbog.html Mange venlige hilsner Poul


E-mail:
Skrevet af Poul Ørskov Vestby, d. 03-11-2011
Hej Holger! Mit navn er Poul Ørskov Vestby. Jeg bor i Ikast og ved et held i uheld fandt jeg dig inde på Geni og kan se, at du er min 13th cousin once removed. på min fars side. Prøvede så lige at google dig og fandt denne side, som jeg skal i gang med at nærlæse. Syntes, at det er vildt spændende at søge i slægten og har haft så utrolig mange dejlige oplevelser på det seneste, så jeg næsten har svært ved at få hænderne ned. Blev ligesom lidt forskrækket, da du er i familie på min fars side, er efterhånden blevet så vant til at når jeg ser, hvordan man er relateret så er det næsten altid på min mors side. Så det var helt dejligt. Vil slutte for nu, da det er ved at være sengetid og arbejdet kalder, men vil helt bestemt gå ind på din hjemmeside senere. Har ikke en hjemmeside endnu, men det kommer måske. men går du ind på min profil er der et link til min mors familie, som jeg har lavet med en af mine gode venner, som også dyrker slægtsforskning og er egentlig den person, som har fået mig med. Det lugter da lidt af en hjemmeside he he. Vi høres ved Mange venlige hilsner Poul


E-mail:
Skrevet af Lone Thomsen, d. 22-08-2011
Hej kusine
Længe siden vi har talt sammen, savner din glade røst. Jeg har siddet og kigget lidt på din hjemmeside, Gorm den Gamle - hold da helt op. Jeg er gået helt i stå, var ellers godt igang med Gerts familie. Håber I alle har det godt.
Knus Lone


E-mail:
Hjemmeside: www.123hjemmeside.dk/familienthomsen
Skrevet af Bent Andersen, d. 05-07-2011
Hej Vibeke
Sad hele dagen og natten med i nat og kikkede på slægtforskning her på nettet
Af en eller anden årsag så har jeg gemt din hjemme side her,hvilket nok er i forbindelse med søgningen af JACOB JACOBSEB BAADTZ ,og som er fra Ebeltoft
Oplysninger om Jacob Jacobsen Baadtz har min store interresse
Har til gengæld noget der vil interreserer dig PUGE SLÆGTEN på Lolland
Det jeg sad med inat og kikkede,var ret så spændende----jeg er langt tilbage i tid
i min slægtforskning
Der er menig i at jeg har valgt billed af jeppe på bjerget

Venlig hilsen Bent


E-mail:
Hjemmeside: har ingen
Skrevet af Holger Høggaard, d. 27-06-2011
Käre Vibeke Hammer,
Jeg har läst dine indläg om Karen Povelsdatter Buch, men jeg er isär interesseret i moderen Anne Andersdatter Rafnsøe (Spandet). I den forbindelse foreslaar jeg at du gaa in hende i mit geni.com træ:

http://www.geni.com/people/Anne-Rafns%C3%B8e/4499730954710121230?through=6000000007745720355

Jeg er lidt bidt af at finde, kopiere og indläse daabs, vielses- og dødsattesterne for at faa saa nøjagtige oplysninger som muligt. I den forbindelse er det interessant at hendes mand, pastor Povel (ikke Poul) Madsen Buch selv meget personligst har skrevet i Øsse Sogns Kirkebog for sine børns fødsler og sin kones død og som du selv kan se i hans meget personlige dødsattest, kalder han sin hustru for Anne Andersdatter Rafnsøe. Hvorfor? Er hun ikke en Spandet? eller hvad. Haaber du kan hjælpe mig.

Mvh
Holger Høggaard


E-mail:
Skrevet af vibeke Hammer, d. 09-11-2010
Hej Alexsander. Jeg tog fejl; det viser sig jo at Erik Blodøkse var gift med Gunhild; og hun var datter af....... Gorm den Gamle og Thyra Danebod.
Så nu er opgaven løst. Vores slægt stammer fra GORM den GAMLE.


Skrevet af Vibeke Hammer, d. 11-05-2010
Hej det er mest en besked til min nevø Alexsander;
Gorm den gamle, nej ham er vi ikke i slægt med ;men Erik Hårfagers farfar fra omkring år 800 kan vi med nogen sikkerhed prale af at være efterkommere af; hvad siger du så? Din moster:


E-mail:
Skrevet af Joan Bedsted, d. 19-08-2009
Hej Vibeke.
Hvor er det flot alt det du har lavet og skrevet om dine aner. Har lige studeret alle dem fra Vejle amt. Selv om det ikke er " mine aner " er det flot beskrevet og interessant læsning. Det er ikke alle der forstår at fange andre slægtsforskeres interesser. Vi har som regel nok i vore egne. Rigtig flot arbejde.
Venlig Hilsen
Joan Bedsted.
Vejle.
www.joanbedsted.dk - mine gravsten i Vejle amt.


E-mail:
Hjemmeside: www.bedsteds.dk
Skrevet af Kirsten Hess, d. 07-05-2008
Hej Vibeke, nu vil jeg citere en anden slægtsforsker, som jeg mødte i rummet med kirkebøger m.m. i Nykøbing F.: Velkommen i familien kusine. Du er den første, der har meldt sig fra min farmors morfars slægt. Vi skrives ved.
Mange hilsner fra Kirsten Hess


E-mail:
Skrevet af Alexander, d. 10-04-2008
Super hjemmeside. Glæder mig til at følge vores stamtavle helt tilbage til Gorm den gamle

Alexander


E-mail: